Ohlášky na neděli 11. září 2022

Dnes je 24. neděle v mezidobí.

V úterý je památka sv. Jana Zlatoústého, biskupa a učitele církve. Večerní mše sv. je pro děti, nácvik zpěvu od 16,30 v sakristii. Večer v 19 hodin a pak každé další úterý bude zkouška chrámového sboru Jolly Singers. Chcete-li se zapojit, nyní je optimální čas.

Ve středu je svátek Povýšení svatého Kříže a ve čtvrtek památka Panny Marie Bolestné. V pátek je památka svaté Ludmily, mučednice.

Biskupství brněnské hledá pracovníka nebo pracovnici na úklid na celý nebo částečný úvazek. Podrobnosti jsou na webu a na nástěnce.
Začínají přípravy na manželství, prosíme páry, aby zavčas absolvovaly přípravný kurz, první běh začíná již zítra. Podrobnosti na farním webu.

Během měsíce září můžete hlásit své děti k výuce náboženství, podle počtu dětí a možností bude výuka probíhat ve škole a na faře od začátku října. Také přípravy na biřmování a křest dospělých budou pokračovat v říjnu.

Chystá se společná nedělní odpolední procházka Svatotomské a Svatojakubské farnosti. Sraz je v neděli 25. září ve 14:30 v Bílovicích nad Svitavou u Sokolovny. Trasa bude asi 5 km a je vhodná i pro kočárky a rodiny s malými dětmi. Můžete se těšit na poznání nových známých ze sousední farnosti a drobné hry.
Příští neděle bude 25. v mezidobí, bohoslužby budou dle obvyklého rozvrhu.